Oli Base 100ml - Avellana

BO-17
35 Articles
Hurry up! only 35 items left in stock!
5,09 €
Impostos inclosos Entrega en 24 horas

Buy it now and receive it tomorrow with CORREOS EXPRESS

Comprados juntos habitualmente

  • Oli Base 100ml - Avellana
  • +
  • Oli Base 100ml - Albercoc
  • Preu total: 9,53 €
Nom botànic: corylus avellanaOrigen: l'avellana comuna es cultiva a tot el continent europeu i asiàtic i més enllà. Es cultiva principalment per a la nou, però també s'ha utilitzat a Gran Bretanya i Europa com a tanques a terres de cultiu durant centenars d'anys. El nostre oli d'avellana s'elabora a Turquia, el productor mundial d'avellanes més gran. L'oli d'avellana en si és un oli multipropòsit. Conté potents antioxidants i minerals que poden ser beneficiosos per a la pell danyada i la pell seca. És un ingredient popular en cosmètics de bellesa, ja que es creu que redueix les arrugues i preveu l'envelliment primerenc. Sovint s'usa com a oli portador per a aromateràpia, olis de massatge, humectants i cura del cabello.Color Color i olor: color groc pàl·lid amb aroma suau Textura: fina i llisaProvinent de tot el món, aquest oli d'avellana s'obté de Turquia i es fa mitjançant un mètode dextracció premsat en fred.
BO-17
35 Articles